Wat anderen zeggen over Esther

Laura

Na een pittige tijd op zowel zakelijk als relationeel vlak heeft Esther mij handvatten gegeven om weer tot mezelf te komen en dingen helder te krijgen. Daarnaast had ik door langdurige stress last van paniekaanvallen en dat beperkte mij enorm in het dagelijks leven. Hiervoor heeft Esther IEMT coaching toegepast. Ik kende dit nog niet, maar het was enorm effectief. Ik merkte direct verbetering. Daarnaast hadden we fijne gesprekken, waarbij Esther de juiste vragen wist te stellen. Ik heb mezelf beter leren en herken nu bepaalde patronen. Kortom: ik heb er heel veel aan gehad en ik kan haar zeker aanraden!

Jolanda

Via mijn werk kwam ik bij Esther terecht. Zij was precies wat ik nodig had. Ze heeft me geholpen goed te voelen hoe het met me gaat. Hierdoor lukt het me beter om grenzen te stellen en rust te nemen als dat nodig is. Ook heeft ze via IEMT een trauma wat draaglijker gemaakt. Dat geeft veel rust!

Marjoleen

Empathisch, doortastend, bemoedigend, warm, duidelijk en ervaren. Dit zijn de eerste gedachten die bij mij opkomen als ik aan Esther denk. Een coach / therapeut die luistert en doorvraagt en snel de kern duidelijk heeft. Ik liep tegen belemmeringen aan in mezelf en ben toen bij Esther gekomen.  ‘Oud zeer’ zorgde ervoor dat ik niet verder kwam.  Esther heeft mij laten vertellen en laten ontdekken welke patronen zich steeds aandienden. Met behulp van IEMT hebben we deze patronen besproken, bekeken en opnieuw geformuleerd. Hierdoor heb ik ervaren dat ze er mogen zijn op een manier die mij niet meer belemmert in mijn dagelijkse leven.  Heel bijzonder om mee te maken en het voelt een stuk ‘lichter’. Na 4 afspraken met Esther voelde ik mezelf sterker en meer in evenwicht. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om met Esther te werken aan mezelf.

Melissa

Na lang zoeken voelde ik me eindelijk op mijn plek bij Esther. Het was in begin even aftasten wat zij voor mij kon betekenen. Gelukkig geloofde zij in mij en heeft de harde noot weten te kraken. Hierdoor heb ik meer rust in mijn hoofd gekregen en balans in zowel privé als werk gevonden. Ook in mijn lijf ervaar ik innerlijke rust en heb ik nog steeds profijt van de ademhalingsoefeningen die wij toegepast hebben. Zij heeft mij laten inzien dat ik er mag zijn en dat je in je eigen kracht mag geloven! Lieve Esther, ontzettend bedankt daarvoor. En ik weet je te vinden als daar behoefte aan is.

Yvette

Esther heeft weer rust weten te brengen in mijn leven. Zij is heel duidelijk, heeft een groot empathisch vermogen en is een warm persoon. Het fijne is dat je op korte termijn terecht kunt bij haar. Esther is heel betrokken en geeft je op een positieve manier inzichten waardoor ik al snel weer beter in mijn vel zat. Ik kan je Esther alleen maar aanbevelen wanneer je behoefte hebt aan een coach of jezelf verder wilt ontwikkelen.

Helly

Ik was op zoek naar een allround therapeut die mij kon helpen met een burn-out/trauma. Het eerste contact was gelegd en ik kon al snel terecht. Esther heeft me geholpen om inzicht te krijgen in het trauma en mij in mijn kracht gezet om moeilijke situaties aan te gaan. Daarnaast heeft ze met de IEMT therapie mij geholpen om traumatische dingen op te ruimen. Hierdoor heb ik weer energie gekregen en kijk ik met vertrouwen naar de toekomst.

Wilma

De gesprekken met Esther hebben mij geholpen om weer inzichten te krijgen en te leren hoe ik het anders kan doen.

Esther gaf mij handvatten die concreet zijn. Ik ben erg tevreden over het coachingtraject met Esther. Het heeft mij geholpen om weer de regie te hebben over mijn leven. Waardoor ik weer een blijer mens ben!

Wat ik erg fijn vond, is dat Esther degene was die aangaf dat ze dacht dat ik mijn doelstelling had behaald. Esther blijft dus niet onnodig doorgaan met coachen om het coachen.

Leon

Na een lange zoektocht naar de oorzaak van bepaalde klachten ben ik op een gegeven moment terechtgekomen bij Esther. Zij heeft mij uitstekend begeleid in mijn proces van bewustwording, daarnaast middels IEMT de onderliggende oorzaak behandeld en heeft ze mij nieuwe inzichten en handvatten gegeven waarmee ik vooruit kan!

Lex

Ik zocht een Personal Coach, en na een tijdje zoeken kwam ik erg snel bij Esther terecht. Vanaf het eerste telefoontje was het snel duidelijk dat dit een erg goede beslissing is geweest. Esther gaf mij direct een gevoel van kalmte en openheid, waardoor ik mijzelf in een korte tijd al een heel stuk heb kunnen ontwikkelen. Zowel op werk, als op persoonlijk vlak weet Esther goede raakvlakken te creëren, waardoor ik op beide vlakken beter kan functioneren. Als je veel uit jezelf wilt halen, dan kan ik Esther ten zeerste aanbevelen.

Jolanda

Na het kennismakingsgesprek voelde ik me direct al op mijn gemak bij Esther. Ze luisterde goed naar me en wist precies de vinger op de zere plek te leggen. Ik wilde graag dat het machteloze gevoel waar ik zo mee zat niet meer zo op mijn netvlies zou zitten. We hebben o.a. een familieopstelling gedaan en zijn met IEMT aan de gang gegaan. Dat heeft gewerkt. Ook heeft Esther me inzichten gegeven en tips waar ik wat aan heb.

Ellen

Het heeft even geduurd voordat ik mijn hulpvraag durfde te stellen. Na het doornemen van de website heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismaking. Voor mij een goede stap…. Ik voelde dat ik een reis was begonnen, maar miste voor mezelf even de reisgids die ik daarbij echt nodig had. En die heb ik gevonden in Esther. Een warme vrouw, met een scherp observerend vermogen. Ze ziet wat je nodig hebt, en stelt daarop de vragen die je helpen je route te bepalen. Vriendelijk en confronterend, maar bovenal ondersteunend. Tot het moment dat je weer alleen verder kunt……

Sjoerd

Ik kan een ieder aanraden om samen met Esther aan de slag te gaan met zijn of haar leerdoel(en). In de eerste kennismaking heb ik samen met Esther mijn leerdoel SMART geformuleerd. Hierdoor had ik een helder doel om naartoe te werken en werd één en ander tastbaar voor mij. Esther creëert een open sfeer welke is gebaseerd op vertrouwen. Door zichzelf ook kwetsbaar op te stellen ontstond er een sfeer waar ik ook veel van mijzelf durfde bloot te geven. Esther heeft mij goed geholpen mijn doelstelling te bereiken. Wat ik erg fijn vond, is dat Esther degene was die aangaf dat ze dacht dat ik mijn doelstelling had behaald. Esther blijft dus niet onnodig doorgaan met coachen om het coachen.

Huub

Esther heeft een ongekend heldere besluitvorming waarin iedereen zich gehoord voelt. Ook als ze het niet met het besluit eens zijn. De besluiten zijn altijd fair. Er is nooit iets van gesjoemel.

Hank

Door mijn gesprekken met Esther heb ik me enorm kunnen ontwikkelen. Zij kan goed luisteren en weet snel tot de kern door te dringen. Ik dacht dat ik mezelf al goed kende maar er kwamen dingen naar boven die tot heel nieuwe inzichten leidden, ook voor mijn bedrijf. Dat heeft me veel opgeleverd. Zo was zij Personal en Business Coach tegelijk. Ik heb er alle dagen plezier van! 

Marianne

Het lukte mij maar niet om mijn team vooruit te krijgen. Hierdoor was iedereen ontevreden, ook ik. Ik dacht er over om een andere baan te zoeken totdat ik getipt werd over Esther. Zij heeft me heel duidelijk laten zien wat het team mij wilde zeggen. Waarom het niet liep en wat ik hier zelf aan kon doen. Ik ben nog steeds onder de indruk van het inzicht dat hoe ik vandaag de dag dingen aanpak een gevolg is van gebeurtenissen in mijn jeugd. Nu ik dat weet, kan ik ook kiezen voor ander gedrag en dat maakt mij een betere manager.

Jeroen

Ik heb mijn bedrijf zelf opgezet. Mijn bedrijf groeide en groeide en ik raakte het overzicht een beetje kwijt in wat ik nu echt leuk vind. In mijn gesprekken met Esther kwam dat heel duidelijk naar voren en ook hoe ik dat weer kan inpassen in mijn bedrijf. Zij kent het bedrijfsleven en de dingen waar ik mee worstel. Zij laat mij steeds de achterkant van mijn handelen zien. Ik heb weer plezier in mijn werk en dat merk ik elke dag zelf maar ook aan mijn medewerkers.

Joke

Op haar website schrijft ze dat ZZP’ers het gevoel hebben het vaak allemaal alleen moeten doen. Daar liep ik ook tegenaan. Ik heb op onregelmatige basis gesprekken met Esther. Ze kan uitstekend doorvragen en spiegelen. De reis naar Zeddam maak ik hiervoor graag.

Annemarie

Esther weet als professional de spiegel goed voor te houden. Hierdoor kun je samen ontdekken waar jouw gedrag of manier van handelen vandaan komt. Zo kun je zelf de keuze maken of je jouw manier wilt blijven volgen of wie je wel wilt zijn. Door de goede begeleiding kun je structuur geven aan hoe jij je team wilt begeleiden. Je krijgt teaminzicht als je bereid bent ook naar jezelf te kijken en te willen zien welke rol jij binnen dat team in neemt. De coaching was praktisch en is met een evaluatie goed afgesloten. Bedankt Esther!

Steven

Ik had coaching bij Esther vanwege een aantal dingen waar ik tegenaan liep in mijn leven en waarbij ik aan mezelf wilde gaan werken. Ik heb Esther ervaren als een zeer deskundige en fijne coach die bij mij precies de vinger op de zere plek wist te leggen. Daarbij neemt ze geen genoegen met oppervlakkige antwoorden. Daardoor konden we samen op onderzoek uit naar de oorzaken van mijn reacties op bepaalde situaties in mijn leven. Dit heeft mij enorm geholpen. Met haar gerichte en constructieve manier van aanpak, waarbij ze rekening hield met mij als persoon, zit ik nu beter in mijn vel. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in mijn wensen voor mijn toekomstige levenspad en heb ik daarop de eerste grote stappen gezet. Esther kan je heel goed helpen het beste uit jezelf te halen!

John

Esther heeft mij uitstekend geholpen met haar coaching. Om mijn probleem inzichtelijk te maken heeft ze een familie-opstelling met mij gedaan. Hierdoor werden er handvatten aangereikt zodat ik weer verder kon.

Vul het contactformulier hieronder in of bel 06-22907659 voor direct contact.