Ik loop vast

Je loopt tegen zaken aan in je privéleven en/of in je werk. Je zit niet lekker in je vel, je hebt weinig energie of weinig plezier in je leven. Je stelt jezelf doelen die je keer op keer niet haalt. Of je hebt last van stress en je wilt je grenzen beter leren aangeven. Of je hebt te maken met een verlies zoals een overlijden of verlies van werk. Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan en je begrijpt dat het ook aan jou kan liggen. Je wilt handvatten en vaardigheden krijgen om jezelf te begrijpen, te accepteren en te ontwikkelen. Je bent toe aan personal coaching, persoonlijke begeleiding om het anders te kunnen doen.

Ja, ik wil het anders

Je bent klaar om een stap te zetten in je ontwikkeling. Je wilt persoonlijke begeleiding op je zoektocht naar wat jouw drijfveren zijn en waar je energie van krijgt. Inzicht in je persoonlijkheid, je patronen, je kwaliteiten en talenten. Van daaruit kun je ander gedrag ontwikkelen. Ik zal je begeleiden om jouw doelen scherp te krijgen, je te laten ontdekken welke stappen genomen kunnen worden en die je ook daadwerkelijk te laten zetten. Dit vanzelfsprekend volledig afgestemd op jouw wensen en tempo.

Ja, ik wil resultaat

Als ervaringsdeskundige zal ik je spiegelen en je uitdagen tot nadenken om de antwoorden op je vragen te vinden. Daardoor kun je blijvende verandering realiseren. Ik ben je sparringpartner en je klankbord. Door je kernkwaliteiten, talenten en interesses duidelijk in beeld te krijgen, door bijvoorbeeld een familie-opstelling, zie je waar je naar toe wilt en kun je gelijk aan de slag om het gewenste resultaat te behalen. Lees ervaringen van anderen.

Ja, ik wil aan de slag

Mijn aanpak is verbindend, doortastend, confronterend maar ook relativerend. En ja, er wordt ook gelachen. Als je met humor naar jezelf kunt kijken, wordt het leven lichter. Een voorwaarde voor succes is dat je gemotiveerd bent om met jezelf aan het werk te gaan en om stappen in je ontwikkeling te willen maken. Dan gaan we op reis in de tijd en krijgen we zicht op wat gezien mag worden. Als je weet hoe je geschiedenis jouw handelen beïnvloedt, weet je ook hoe je je persoonlijkheid voor je kunt laten werken.

Na elke sessie heb je weer handvatten om verder aan de slag te gaan.

Coaching is een cadeau voor het leven. Gun het jezelf en doe het nu!

Bel voor een gratis vrijblijvende kennismaking 06-22907659