Coaching helpt je verder

Heb je het gevoel dat je vastloopt, niet lekker in je vel zit en daardoor weinig energie hebt of minder plezier in je leven ervaart? Dan kan persoonlijke coaching je vooruit helpen. Stel je jezelf doelen die je keer op keer niet haalt? Wil je minder stress, meer rust in je hoofd en daarom je grenzen beter leren aangeven? Soms lukt het niet om met familie of vrienden tot inzicht of verandering te komen. Dan kun je kiezen voor professionele begeleiding van een goed opgeleide personal coach die je hierin kan ondersteunen. Als je eenmaal zicht hebt op je gedrag en patronen kun je ervoor kiezen deze te veranderen.

Veel voorkomende problemen waarbij coaching ondersteunt

Er zijn veel redenen om een coach te bezoeken, bijvoorbeeld:

  • bij gedoe in relaties, gezin, familie of op het werk
  • als je niet gelukkig bent
  • als je niet tot rust kunt komen; je een vol hoofd hebt
  • bij stress en burn-out
  • als je wilt leren om assertiever te zijn
  • als je jezelf laat ondersneeuwen
  • als je je doelen niet haalt
  • als je niet weet hoe het verder moet in je leven
  • als je het roer wilt omgooien maar niet goed weet hoe
  • bij verlies van bijvoorbeeld geliefden of werk

Is dit herkenbaar voor jou? Dan kan personal coaching je hierbij helpen. Een personal coach geeft je handvatten en leert je vaardigheden om jezelf te begrijpen, te accepteren en te ontwikkelen. In mijn sessies maak ik o.a. gebruik van Systemisch Werken, NLP, TA en IEMT.

Met de juiste coach zet je de eerste stap naar persoonlijke ontwikkeling

Met mij als coach zet je de eerste stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt mijn persoonlijke begeleiding op je zoektocht naar wat jouw drijfveren zijn en waar je energie van krijgt. Ik geef je inzicht in je persoonlijkheid, je patronen, je kwaliteiten en talenten. Van daaruit kun je ander gedrag ontwikkelen. Ik zal je ondersteunen om jouw doelen scherp te krijgen, je te laten ontdekken welke stappen genomen kunnen worden en die je ook daadwerkelijk te laten zetten. Dit vanzelfsprekend volledig afgestemd op jouw wensen en tempo.

Als ervaren en goed opgeleide coach zal ik je spiegelen en je uitdagen tot nadenken om de antwoorden op je vragen te vinden. Daardoor kun je blijvende verandering realiseren. Ik ben je sparringpartner en je klankbord. Door je kernkwaliteiten, talenten en interesses duidelijk in beeld te krijgen zie je waar je naartoe wilt en kun je gelijk aan de slag om het gewenste resultaat te behalen. Een familie-opstelling kan onderdeel zijn van de coaching.

“Ik kwam bij Esther omdat ik een Personal Coach zocht. Door mijn gesprekken met Esther heb ik me enorm kunnen ontwikkelen. Zij kan goed luisteren en weet snel tot de kern door te dringen. Ik dacht dat ik mezelf al goed kende maar er kwamen dingen naar boven die tot heel nieuwe inzichten leidden, ook voor mijn bedrijf. Dat heeft me veel opgeleverd. Zo was zij Personal en Business Coach tegelijk. Ik heb er alle dagen plezier van!”
Hank

Het resultaat van de coaching

Je hebt inzicht in je gedrag en hoe je je talenten voor je kunt laten werken. Je gaat de confrontatie met jezelf en met anderen niet langer uit de weg. Zo kun je nieuwe keuzes maken. Je gaat je minder afhankelijk van anderen voelen. Je neemt meer verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag en gevoel. Je kunt je beter ontspannen en leert om je hoofd leeg te maken. Zo ontdek je wat jij wilt bereiken in je leven en hoe je dat gaat doen. Dat geeft meer energie doordat je dichterbij jezelf blijft. Dat maakt je een leuker en gelukkiger mens. Wees jezelf: er zijn al genoeg anderen.

Binnen een paar sessies al het gewenste resultaat

Mijn aanpak in het coachingstraject is verbindend, doortastend, confronterend maar ook relativerend. We komen snel tot de kern door inzicht in de oorzaak van de symptomen waar je last van hebt. Ik zal je spiegelen en je uitdagen tot nadenken om de antwoorden op je vragen te vinden. En ja, er wordt ook gelachen tijdens de personal coaching. Als je met humor naar jezelf kunt kijken, wordt het leven lichter. Een voorwaarde voor succes is dat je gemotiveerd bent om met jezelf aan het werk te gaan en om stappen in je ontwikkeling te willen maken. Na elke sessie personal coaching heb je weer nieuwe handvatten om verder aan de slag te gaan en zal je steeds enthousiaster worden.

Coachtraject starten?

Coaching helpt je verder. Wil je een coachingtraject starten of meer informatie? Vraag dan om een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kunnen ontdekken of ik de juiste coach voor jou ben. Dat kan telefonisch, met beeldbellen of bij mij in de praktijk waar fysiek afstand houden geen enkel probleem is. Wandelcoaching kan ook een optie zijn.

Vul het contactformulier hieronder in of bel 06-22907659 voor direct contact.