Management Coaching? Sterk-t in Ontwikkeling

Met management coaching & consulting groeit jouw organisatie verder

In je werk, in het vormgeven van je ambitie en de werk-privébalans, loop je soms tegen lastige zaken aan. Je moet daarom soms van richting veranderen of andere keuzes maken. De druk kan dan even (te) groot zijn.

Je bent bijvoorbeeld altijd aan het werk en brandjes aan het blussen maar jouw eigen ontwikkeling en die van de organisatie staat stil. Hoe doorbreek je dat? Of de medewerkers zijn ontevreden en je weet niet hoe je het tij moet keren. Of er zijn veranderingen zoals een fusie of een reorganisatie in de organisatie geweest en lukt het niet om weer in de “flow” te komen. Een management coach & consultant geeft hulp bij de prestatieverbetering van een manager, leidinggevende en medewerkers. Zorgt voor meer efficiency, een verbeterde werksfeer, minder ziekteverzuim of minder personeelsverloop.

Management coaching & consulting helpt als je de bedrijfsvoering wilt verbeteren of bij de herstructurering van de organisatie zoals bij en/of na ingrijpende veranderingsprocessen zoals fusies, overnames en reorganisaties. Ook verbetering van processen en procedures en problemen met teams past bij management coaching & consulting.

Is dit herkenbaar voor jou? Management coaching & consulting helpt je om beslissingen sneller en gefundeerd te nemen. Een onafhankelijke, goed opgeleide, zeer ervaren en kritische buitenstaander is van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Ik zie mijn rol niet als een consultant die rapporten schrijft. Ik leer je te zien wat er echt speelt en aan welke knoppen jij kunt draaien om verandering te bewerkstelligen. Daarmee groei je niet alleen als manager maar met jou en door jou kunnen teams en de organisatie zich positief ontwikkelen. Jij blijft onafhankelijk en zit op je eigen stoel en ik maak mezelf zo snel mogelijk misbaar. In mijn sessie maak ik o.a. gebruik van Systemisch Werken, NLP, TA en IEMT.

Met een management coach & consultant zet je de eerste stap naar verbetering

Je wilt iemand die met je meekijkt en waarmee je kunt sparren. Een zeer ervaren manager en gecertificeerd coach die zelf jarenlang met dat bijltje gehakt heeft en snapt hoe processen in organisaties kunnen verbeteren. Iemand met veel ervaring in optimalisatie van organisaties en teams. Laat je inspireren zodat jij ook weer de inspirator kunt zijn.

“Esther weet je als professional de spiegel goed voor te houden. Hierdoor kun je ontdekken waar jouw gedrag of manier van handelen vandaan komt. Zo kun je zelf de keuze maken of je jouw manier wilt blijven volgen of ombuigen naar wie je wel wilt zijn. Door de goede begeleiding kun je structuur geven aan hoe jij je team wilt begeleiden. Je krijgt teaminzicht als je bereid bent ook naar jezelf te kijken en te willen inzien welke rol jij binnen dat team vervult. De coaching was praktisch en is met een evaluatie goed afgesloten. Bedankt Esther!”
Annemarie Aspinall | Hoofd Interne dienst bij Atlant

Binnen een paar sessies management consulting al het gewenste resultaat

Ik ga voor persoonlijk en dienend leiderschap. Hoe je jouw persoonlijkheid en talenten optimaal kunt inzetten als gereedschap. Met management consulting kun je uitvinden wat de oorzaak is van symptomen zodat je niet de symptomen aan het bestrijden bent maar het echte probleem gaat oplossen. Het is dan verstandig om, net als vele professionele toppers, te sparren met een deskundige management coach. Je bent die investering waard!

“Het lukte mij maar niet om mijn team vooruit te krijgen. Hierdoor was iedereen ontevreden, ook ik. Ik dacht er over om een andere baan te zoeken totdat ik getipt werd over Esther. Zij heeft me heel duidelijk laten zien wat het team mij wilde zeggen. Waarom het niet liep en wat ik hier zelf aan kon doen. Ik ben nog steeds onder de indruk van het inzicht in hoe ik vandaag de dag dingen aanpak een gevolg is van gebeurtenissen in mijn jeugd. Nu ik dat weet, kan ik ook kiezen voor ander gedrag en dat maakt mij een betere manager.”
Marianne

Management coaching & consulting starten?

Het succes van management coaching & consulting zit in het feit dat ik me helemaal kan verplaatsen in de situatie van mijn cliënten. Ik ben, net als mijn cliënten, goed opgeleid en kan, door mijn vakmanschap, ook reflecteren vanuit mijn praktijkervaring; als interim manager voor de moeilijke klussen, als directeur van organisaties in crisis en uit mijn ervaring toen ik zelf gecoacht werd. Ik begrijp jouw ambitie om talenten te gebruiken en ik herken de frustraties vanuit de praktijk, als waardering uitblijft of zaken onbegrijpelijk of niet-effectief geregeld worden. Vanuit die ervaring en kennis weet ik hoe ik jou hierin het beste kan begeleiden.

Management coaching & consulting helpt je verder. Wil jij een traject starten of wil je meer informatie? Vraag dan om een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kunnen ontdekken of ik de juiste coach voor je ben. Dit kan telefonisch, met beeldbellen, bij jou op kantoor of bij mij in de praktijk waar fysiek afstand houden geen enkel probleem is.

Vul het contactformulier hieronder in of bel 06-22907659 voor direct contact.